Aradığınız konuyu buradan bulabilirsiniz.
Hoşgeldiniz.Burada arama yapabilirsiniz.
Aramak istediğiniz kelimeyi giriniz...
C# ile ilgili kaynaklar
C# Konuları
SQL ile ilgili kaynaklar
SQL Konuları
ASP.NET ile ilgili kaynaklar
ASP.Net Konuları
Makale Başlığı CKEditor ve CKFinder Kurulumu ve Ayarları sırasında karşılaşılan hatalar ve çözümleri
1000
Duplicate 'Guid' attribute
Duplicate 'ComVisibleAttribute' attribute
Duplicate 'ComVisible' attribute
Duplicate 'AssemblyVersion' attribute
Duplicate 'AssemblyTrademark' attribute
Duplicate 'AssemblyTitle' attribute
Duplicate 'AssemblyProduct' attribute
Duplicate 'AssemblyFileVersion' attribute
Duplicate 'AssemblyDescription' attribute
Duplicate 'AssemblyCulture' attribute
Duplicate 'AssemblyCopyright' attribute
Duplicate 'AssemblyConfiguration' attribute
Duplicate 'AssemblyCompany' attribute
CKFinder.FileBrowserDesigner.GetDesignTimeHtml()’:no suitable method found to override The type or namespace name 'ControlDesigner' does not exist in the namespace 'System.Web.UI.Design' (are you missing an assembly reference?)
CKFinder.FileBrowserDesigner' does not contain a definition for 'Component' and no extension method 'Component' accepting a first argument of type 'CKFinder.FileBrowserDesigner' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)
Eğer yukarıdaki hatalardan biri ile karşılaşıyorsanız ckfinder klasörü içerisindeki _source klasörünü siliniz

Güvenlik nedeni ile dosya gezgini devre dışı bırakıldı. Lütfen sistem yöneticiniz ile irtibata geçin ve CKFinder yapılandırma dosyasını kontrol edin. Hatasını alıyorsanız CheckAuthentication() metodu false değerini dönüyordur. Bu metodun true değerini dönmesini sağlayın.

ASP.NET' te CKEditor Kurulumu Sırasında Karşılaşılan Hatalar ve Çözümleri

Eğer resimdeki gibi bir hata alıyorsanız ya ckfinder klasörü içerisinde userfiles\images klasörü yoktur, yada bu klasör için yetkilendirme yapmamışsınızdır. Bunun için ilk önce kontrol edin, eğer ckfinder klasörü içerisinde userfiles\images klasörü yoksa önce ckfinder klasörüne userfiles klasörü ekleyin ve bu klasör içerisine de images klasörü ekleyin. Ve host panelinizden klasöre okuma ve yazma yetkisi verin.

ASP.NET' te CKEditor Kurulumu için tıklayın

Kategori ASP.Net
Eklenme Zamanı 08.1.12 02:01:11
Okunma Sayısı 1276 kez görüntülenmiş
Bu konuya yapılan yorum sayısı 0 adet yorum eklenmiş
Düşüncelerinizi Yazın Bu yazı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ad - Soyad: 
E-Mail Adres:    
Web Sitesi:
Yorumunuz:  
Paylaş